Anyway doors kasten

Modulair kastconcept

Van de deur naar de kast. Voor ANYWAYdoors een kleine stap, maar voor interieurliefhebbers gaat een nieuwe wereld open. De Belgische fabrikant, bekend om zijn technische verfijning en strakke belijning, stelt op INTERIEUR 2010 (15-24 oktober, Kortrijk) een nieuw, modulair dressingconcept voor: DRESS-A-WAY. Een preview.Met het nieuwe merk DRESS-A-WAY geeft ANYWAYdoors zijn ambities verder vorm. Het modulaire dressingconcept vult het bestaande assortiment van deuren op maat professioneel aan. Commercieel Adviseur Koen Dries: "We kregen van onze consumenten steeds meer de vraag naar eigentijdse dressings. Omdat we alle technische expertise in huis hebben, was de stap snel gezet. DRESS-A-WAY is een modulair concept, aanpasbaar op maat van de klant."

In Europa zijn er maar enkele spelers op de markt met dergelijke kwalitatieve dressingconcepten. DRESS-A-WAY is een gesloten kastsysteem met draaideuren, waarvan het sobere design in lijn ligt met de strakke deuren van ANYWAYdoors. Wat de kastindeling betreft, zijn er vijf standaardmodules. Die kan je op maat aanpassen om zo de opbouw te wijzigen of modulair uit te bouwen.

De technische verfijning loopt door tot in de details. Zo is er een discrete ventilatievoeg, is er in de kast een demper geïntegreerd die de zelfsluitende deur opvangt als ze zich magnetisch sluit, is het handgreepprofiel onzichtbaar verwerkt in de volledige hoogte van het aluminium deurframe en gaat de ingebouwde verlichting via een druksensor aan als je de kastdeur opent. Kortom, met ANYWAYdoors teken je voortaan - van deur tot kast - voor stijlvolle én slimme interieuroplossingen.

Over ANYWAYdoors
ANYWAYdoors, opgericht in 1995, is een Belgisch merk dat vandaag is uitgegroeid tot een referentie in de deurensector - zowel wat vormgeving als techniek betreft. De vele productinnovaties zijn beschermd via diverse patenten en merkendepots in de Europese Unie, de VS en Rusland.

Vanuit het moderne bedrijfsgebouw in Massenhoven neemt een team van 40 mensen alle activiteiten op zich: van ontwerp en product engineering over maatwerkproductie en kwaliteitscontrole tot marketing en service. Het uiteindelijke doel is steevast een ‘deur die geen deur is'. Zo zoekt ANYWAYdoors constant naar innovatieve ideeën om een deur te verbeteren. Het resultaat zijn unieke deurconcepten die technische expertise combineren met praktisch comfort en een eigentijdse look.

Kijk voor meer informatie op www.anywaydoors.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: