Heuga

Creëer je eigen unieke karpet!

Een karpet op de vloer maakt je interieur helemaal af. Maar waar vind je het ideale karpet dat perfect bij je inrichting past? Heel eenvoudig. Dat stel je zelf samen! De nieuwe Tonal Trends-collectie van Heuga biedt tal van mogelijkheden. Met keus uit ruim 20 trendkleuren in een hoog- en laagpolige variant zijn er tal van ontwerpen mogelijk.

De karpettencollectie van Tonal Trends bestaat uit een luxe hoge pool, Lazy Lounge/2, en een zachte gesneden pool, Puzzle Pieces/2. Het kleurenpalet, dat ontwikkeld is door kleurenexpert Cenk volgens de allerlaatste kleurentrends in het interieur, is ingedeeld in acht kleurengroepen met tinten die zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn. Zo kun je eenvoudig persoonlijke textuur- en kleurencombinaties maken, naar je eigen smaak en in je eigen stijl.

Niet alleen het ontwerpen is makkelijk, ook het leggen is een fluitje van een cent. Met behulp van slimme verbindingsstickers, TacTiles genaamd, verbind je de tegels in je karpet onderling stevig aan elkaar. Als je karpet eenmaal gelegd is, houden de TacTiles alles op zijn plaats. Je kunt het karpet zelfs optillen en in zijn geheel verplaatsen. Wil je het ontwerp veranderen? Geen probleem, dankzij de TacTiles kun je gemakkelijk tegels verwisselen of nieuwe tegels toevoegen. Ook de maat van het karpet heb je zelf in de hand - gewoon een paar tegels erbij of eraf!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist