Interieurtrends 2013

Een paar highlights.

Kleur 2013
Volgens AkzoNobel is dé interieurkleur van 2013 diepblauw, bijna paarsig blauw. Dezelfde tint kom je ook tegen in de modekleurenbijbel van Pantone, een bedrijf dat kleur coderingen publiceert. In deze gids heet de kleur Monaco Blue. Waar twee jaar geleden de een okergeel en de ander knalroze als dé trendkleuren zag, zijn de kleurgiganten het dit jaar opvallend met elkaar eens.

Raw en soft
Raw staat voor rauw, industrieel en doorleefd. Hierbij horen stoere materialen als verweerd hout en taal, en kleuren als petrol, legergroen en okergeel. Soft is de vrouwelijke tegenhanger. Hierbij horen materialen als blank hout, textiel, handwerk, fijne details, porselein en kleuren als pastel- en grijstinten. Interieurtrends wisselen niet zo snel als in de mode. De huidige trends bestaan al een tijdje en zullen ook nog wel even blijven bestaan, evenals de grijs- en pasteltinten die we al enige tijd zien.

Met speciale dank aan Ulanda van den Brink van Interieurstyliste ULANDA

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist