Compass Pools

Bevallige baden in een vernuftig jasje

Als de bewoners een streepje blauw in hun tuin willen, is Compass Pools Nederland de perfecte keuze. Compass Pools ontwikkelt monoblok-zwembaden met een gepatenteerde technologie: vinylester-glasvezellagen en een keramische kern van drie tot vier millimeter. Het bad is bestand tegen osmose en veroudering, en heeft geen ‘stalen geraamte’ nodig. De Bi-Luminite®- en Nova®-kleuren weerstaan agressieve weersomstandigheden, uv-stralingen en chemicaliën. Ook mooi meegenomen: het Vantage®-zelfreinigende systeem zorgt voor nagenoeg chloorvrij zwemwater. En dat allemaal terwijl de eigenaars genieten van de lusten …Veel stijlen, altijd dezelfde klasse
Knappe technologie is één ding, het oog wil ook wat. Compass Pools bestaan in uiteenlopende uitvoeringen, stuk voor stuk met een geslaagde vormgeving. Yacht Pool heeft een ingebouwde whirlpool in de ‘boeg’. Java is het summum van hoogstaande elegantie. En de budgetvriendelijke Brilliant is het toppunt van functioneel design – gewoonweg briljant.

Naadloze integratie, en service van a tot z
Compass Pools werkt vaak samen met hoveniers/tuinontwerpers. Zo wordt het zwembad perfect geïntegreerd in het tuinontwerp, draagt het optimaal bij aan de beleving, en helpt het de bewoners om te ontsnappen aan het jachtige ritme van alledag. Compass Pools is zowat de Rolls Royce van de zwembaden. Om zijn reputatie hoog te houden en zijn naam eer aan te doen, biedt Compass Pools zijn klanten een prima service. Van advies en installatie tot onderhoud.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Zwembaden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist