Dru houtkachels

Dovre


Dovre heeft haar assortiment vrijstaande Astroline kachels uitgebreid met een 3e en 4e telg. De moderne kachels zijn ontworpen volgens de laatste trend, waarbij het vuur vanuit alle hoeken zichtbaar dient te zijn.

De Astroline 3 en 4 hebben een panoramische, gebogen voorruit, waardoor een breed vuurzicht gegarandeerd is. Om het vuur ook van de zijkant goed zichtbaar te maken, zijn bij beide gietijzeren houtkachels zijruiten aangebracht.

 

 

 

Unieke zijruiten

De Astroline 3 heeft voor de markt unieke, geknikte zijruiten. Hierdoor lopen de ruiten door tot bijna achterin de kachel, hetgeen een bijzonder ruimtelijk effect geeft. De Dovre Astroline 4 heeft aan beide zijden een rechte ruit die schuin naar achteren loopt. Zowel de Astroline 3 als de Astroline 4 is leverbaar met houtbak, of staande op een voet.

 

Bewezen technieken

De Astroline houtkachels zijn voorzien van het unieke airwash-systeem dat ervoor zorgt dat de glasramen langer schoon blijven. Aanvullende techniek zit verwerkt in de verbrandingskamer, is voorzien van een driedubbel verbrandingsysteem. Hierdoor ontstaat er een hoog warmterendement en een schonere, zeer complete en milieuvriendelijke verbranding.

 

DRU levert haarden en kachels uit het complete Dovre assortiment, variërend van klassieke tot moderne modellen, al dan niet geëmailleerd in verschillende kleuren.

Kijk voor meer informatie op: www.drufire.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist