Heuga tapijttegels

Tonal Trends

De Tonal Trends-collectie van Heuga is een serie van 3 verschillende producten beschikbaar in een genuanceerd kleurenpalet van 21 trendkleuren. Tonal Trends is ontwikkeld volgens de allerlaatste kleurentrends in het interieur en ontworpen door kleurenspecialist en textieldesigner Cenk, onder andere bekend van toonaangevende interieurmerken als Gabriel en De Ploeg.Tonal Trends bestaat uit 3 collecties: Basic Beauty, een compleet nieuwe lussenpool, en twee bestaande collecties met een compleet nieuw kleurenpalet: Puzzle Pieces/2 (een zachte gesneden pool) en Lazy Lounge/2 (een luxe hoge pool). Omdat de 21 trendkleuren binnen deze 3 collecties nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd, kunnen de collecties onderling prima met elkaar gecombineerd worden. Zo creëer je bijvoorbeeld eenvoudig een leuk hoog/laag-effect door de hoge pool als karpet te gebruiken in je zithoek met aansluitend er omheen de gesneden pool in dezelfde of een bijpassende kleur.

Ontwerper Cenk: "Textiele vloeren spelen een belangrijke rol bij het creëren van sfeer in het interieur, vooral in combinatie met andere materialen. De gedachte achter Tonal Trends is gebaseerd op authentieke harmonie hetgeen warmte en sfeer aan je interieur geeft."

Bij de ontwikkeling van Tonal Trends heeft Cenk de allerlaatste kleurentrends in het interieur in kaart gebracht, waaronder trends op het gebied van interieurstoffen, verf en behang. Deze trends heeft hij gegroepeerd in acht verschillende thema's met namen als 'earthenware' (aardewerk), 'foliage' (gebladerte) en 'graphite' (grafiet). Deze thema's dienden vervolgens als basis voor de acht kleurengroepen waarin Tonal Trends is ingedeeld. Deze kleurengroepen dienen als inspiratie en bieden de consument een handvat bij het kiezen van persoonlijke kleurencombinaties – zolang je binnen een bepaalde kleurengroep blijft, ben je ervan verzekerd dat de kleuren uit deze groep mooi bij elkaar passen. Voor wie durft en creatief is, is het natuurlijk ook mogelijk zijn eigen kleurencombinaties uit meerdere kleurengroepen samen te stellen!

Kijk voor meer informatie op www.heuga.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist