Heuga tapijttegels

De nieuwe catalogus is uit

Onlangs heeft het bekende tapijttegelmerk Heuga haar nieuwe catalogus uitgebracht, vol met inspirerende ideeën voor het ontwerpen van je eigen, unieke vloer. Naast een volledig overzicht van de beschikbare collecties, vind je in de catalogus ook praktische informatie over bijvoorbeeld onderhoud en leggen van je vloer. Verder is er ook een handig kleurenoverzicht opgenomen waarin je eenvoudig kunt zoeken op je favoriete kleur(en).Met de modulaire vloerbedekking van Heuga zijn er tal van mogelijkheden voor het ontwerpen van een vloer die perfect past bij je interieur. Met keus uit 20 verschillende designs, 10 verschillende texturen en meer dan 150 kleuren is er voor iedereen en voor elke ruimte in huis wel een vloer te vinden. Combineer kleuren, maak afwisselende textuurcombinaties zoals hoogpolig / laagpolig en creëer zo je eigen unieke tapijt. Denk ook eens aan een karpet van tapijttegels; het formaat en de uitvoering zijn gemakkelijk zelf te bepalen en te wijzigen. Gewoon een paar tegels erbij of eraf en zelf je kleuren en texturen kiezen. Met behulp van de handige en stevige verbindingsstickers, TacTiles genaamd, heb je je karpet ook nog eens zo gelegd en kun je snel genieten van je eigen persoonlijke vloerontwerp!

Ga voor meer inspiratie en informatie naar www.heuga.nl. Hier vind je ook een digitale versie van de catalogus, die je online kunt doorbladeren. Daarnaast is er ook online de mogelijkheid om alle collecties te bekijken. Verder is er een categorie "Designideeën", boordevol tips en voorbeelden voor het ontwerpen van je eigen vloer. Je kunt zelfs met behulp van een ontwerpprogramma diverse kleur- en textuurcombinaties in verschillende inrichtingen uitproberen om zo een idee te krijgen van de mogelijkheden. Ga je toch liever naar de winkel om de tapijttegels van Heuga te bekijken? Kijk dan onder "Verkooppunten" en vind de dichtstbijzijnde winkel met behulp van de postcode-/woonplaatszoeker!

Kijk voor meer informatie op www.heuga.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist