Heuga tapijttegels

Soft Senses

Met de nieuwe tapijttegels presenteert Heuga een collectie, die een behaaglijk, hoogwaardig en natuurlijk woongevoel mogelijk maakt. Soft Senses is door de gepatenteerde antimicrobiële behandeling, InterseptÒ, een zeer hygiënische tapijttegel die moeiteloos gelegd kan worden en, voorzien van het GUT- logo, volledig vrij is van schadelijke stoffen.De naam van de nieuwe tapijttegel van Heuga, Soft Senses, zegt al wat er achter deze collectie schuilgaat. De vloer roept een kalmerend, zacht gevoel op - een gevoel dat je krijgt als je voeten tijdens een strandwandeling in het warme, zachte zand wegzakken en je lichaam zich ontspant als je de frisse zeelucht inademt.

Ook het nieuwe kleurenpalet, waaruit de nieuwe collectie bestaat, wordt geassocieerd met het strandthema. De benamingen zijn geïnspireerd op kustachtige landschappen en geven de schoonheid en sereniteit van het strand weer. Elegante neutrale kleuren als crème, beige, lichtgeel and grijs suggereren kustlijneigenschappen van duinen, zand en drijfhout, terwijl de donkere kleuren als 'sunset' and 'midnight' de intensiteit van kustachtige openluchten oproepen. Soft Senses is een tapijttegel, die een rustige, ontspannen en aangename sfeer in je slaap- en badkamer haalt.

Soft Senses is een hoogwaardig veloursproduct en bestaat uit moderne kleuren. Het GUT-logo, waarvan Soft Senses is voorzien, garandeert het ontbreken van schadelijke stoffen – inclusief de backing van de tapijttegel, wat betekent dat het tapijt geen enkel materiaal bevat dat schadelijk is voor de gezondheid. Deze certificering is totaal in samenspraak met de visie van Heuga wat betreft milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Samen met haar moederbedrijf zet zij zich al jaren in voor duurzame en klimaatneutrale productieprocessen en producten.

Deze vloeren, waarop overwegend met blote voeten gelopen wordt, geven met Soft Senses een plezierig en onvoorstelbaar zacht oppervlaktegevoel. De tegels kunnen zonder enige moeite gelegd worden en bieden, door de gepatenteerde antimicrobiële behandeling, Intersept®, optimaal comfort.

Zowel gelegd als kamerbreed tapijt als in de vorm van een karpet, gebruik makend van één kleur of een combinatie van twee of meer kleuren, met Soft Senses draag je bij aan een modern décor en voeg je warmte en comfort toe door de zachte textuur van een gesneden pool.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist