Heuga tapijttegels voor thuiskantoor

inspirerende en comfortabele werkplek

Of je nu thuis werkt of studeert, of gewoon een ruimte voor een hobbykamer nodig hebt, met Heuga creëer je een unieke vloer waarop je met plezier je tijd doorbrengt. Niet onbelangrijk, want zeker als je fulltime thuis werkt, zul je er heel vaak zijn! Uit onderzoek blijkt dat een comfortabele werkplek de productiviteit verhoogt – lees hier hoe Heuga tapijttegels daaraan bijdragen.Een aantal producten uit het assortiment van Heuga zijn speciaal geschikt voor het thuiskantoor. Deze vloeren zijn geschikt voor bureaustoelen met zwenkwielen en bestand tegen veel loopverkeer. Daarnaast voorkomen zij statische oplading, dus je kunt verzekerd zijn van een veilige en comfortabele werkplek. Tel daar de positieve eigenschappen van tapijt bij op (zoals akoestische en isolerende eigenschappen en schonere lucht in huis omdat tapijt stof vasthoudt in plaats van dat het ronddwarrelt) en je hebt de ideale vloer voor je thuiskantoor!

Heuga biedt verschillende mogelijkheden om je werkkamer sfeer te geven. Zo is er Basic Beauty, een duurzame en slijtvaste collectie met een ongelofelijke keus aan eigentijdse kleuren. Voor een retro-look is er Retro Revival, de klassieke haartegel. Een product dat kwaliteit en duurzaamheid combineert met een funky uitstraling. Tot slot is er Working Week, dat zoals de naam al doet vermoeden, een ideaal product is voor de werkkamer. Met keuze uit een gesneden pool en een bouclé kunnen mooie contrasten gemaakt worden. De gemêleerde afwerking creëert een subtiele zakelijke look en maakt onderhoud gemakkelijk.

Kijk voor meer informatie op www.heuga.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist