Heuga tapijttegels van wol

luxe en duurzaam

Materialen en meubels moeten er niet alleen mooi uitzien, maar ze moeten ook duurzaam geproduceerd zijn. Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle vloer die tegelijkertijd een milieubewuste keuze is, dan zijn de collecties Country Classic/2 en Country Contemporary van Heuga de ideale vloerbedekking. Deze twee collecties zijn klimaatneutraal en zijn speciaal op elkaar afgestemd om met elkaar gecombineerd te worden. Ze zijn beiden beschikbaar in dezelfde 8 kleuren dus je kunt ze met een gerust hart combineren in elk gewenst ontwerp, zoals je van Heuga-tapijttegels gewend bent.

Country Classic/2
Een traditionele tegel met een luxueuze uitstraling: staat vrijwel overal, in een klein appartement, maar ook in een reusachtig landhuis. Een winnaar onder de vloeren, want Country Classic/2 won een toonaangevende prijs in de categorie "Beste vloerbedekking" van het Engelse tijdschrift "House Beautiful". Gemaakt van 100% natuurlijk wol, voor 63% afkomstig uit Nieuw-Zeeland voor extra comfort en voor 37% uit de Schotse Hooglanden voor meer duurzaamheid.

Country Contemporary
Een prachtige natuurlijke collectie van luxe wol (80%) met een volle en rijke textuur. Voelt heerlijk zacht aan en laat je voeten lekker diep wegzakken. Door de combinatie van traditionele en stijlvolle kleuren is deze collectie ideaal voor ieder huis waar stijl en comfort voorop staan.

Klimaatneutrale tapijttegels
Country Classic/2 en Country Contemporary zijn klimaatneutrale producten. Dat wil zeggen dat Heuga als eerste stap alle aan het product gerelateerde CO2-uitstoot zoveel mogelijk probeert terug te dringen. Zo gebruiken bijvoorbeeld alle Europese productielocaties 100% groene stroom en is de totale uitstoot van broeikasgassen sinds 1996 afgenomen met 35%. Ten tweede wordt alle resterende uitstoot die daarna nog overblijft en momenteel nog onvermijdelijk is, gecompenseerd door te investeren in duurzame projecten. Deze projecten hebben een sociaal karakter, zoals de bouw van windturbines en het opwekken van energie uit biomassa in India en de productie van energiebesparende ovens in Cambodja. Elk project is gecertificeerd volgens de Voluntary Carbon Standard (VCS) en voldoet aan de daaraan gestelde eisen.

Kijk voor meer informatie op www.heuga.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist