Helex

I-Frame 63 45 Panorama

Deze Helex I-Frame is een gesloten gashaard met het meest innovatieve en realistische vuurbeeld. U kunt dit vuur niet onderscheiden van een echt houtvuur en het biedt een warme ambiance.

Standaard wordt de achterwand uitgevoerd met een glad zwart oppervlak. Optioneel kunt u de achterwand ook uitvoeren met spiegelende zwarte panelen waardoor de vlammen meer dieptewerking bieden.

De bediening vindt plaats via de bekende Helex I-Mode. Hiermee kunt u de brander volledig bedienen en laten moduleren. U bespaart hiermee niet alleen het gasverbruik, maar ook de warmte afgifte kan tot 60% worden teruggedrongen. Wilt u de haard bedienen met uw telefoon of tablet, laat u hem dan uitvoeren met de WiFi module.

De ruit kan uitgevoerd worden in ontspiegeld glas zodat u minimale spiegeling in de ruit heeft. Op deze manier krijgt het toestel de uitstraling van een echte open haard.

Net als de overige I-Frames, worden de toestellen compleet geleverd met convectieroosters en afstandsbediening met separate inbouwcassette.

Kijk voor meer informatie op www.helex.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist