Bellfires gashaarden

Horizon Bell 3

De Horizon Bell 3 is hét paradepaardje van Bellfires voor 2011-2012. Dit voorjaar al werd de Derby 3 succesvol geïntroduceerd, het eerste model van wat Bellfires 'de nieuwe generatie gashaarden' noemt, waarbij de focus ligt op design én veiligheid. Het resultaat van vele jaren kennis, onderzoek en ervaring. Met de nieuwe horizontale toestellen is het aanbod van Bellfires letterlijk nog veel breder.Persoonlijk design

De Nederlandse haardenspecialist Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Bij deze nieuwe gasgeneratie ligt de focus meer dan ooit op design. Zowel qua frame, breedtematen als interieur zijn er tal van opties, zodat elke haard tot in detail afgestemd kan worden op ieders persoonlijke woonstijl. De Horizon Bell 3 is leverbaar in maar liefst 5 verschillende horizontale modellen. Zo is de Extra Small versie 80 cm breed, de Small 100 cm, de Medium 115 cm, de Large 130 cm en is de Extra Large maar liefst 145 cm breed.

Floating Frame & Hidden Door
De Horizon Bell 3 is leverbaar met het nieuw ontwikkelde Floating Frame concept. Een innovatie gebaseerd op het optisch laten zweven van een 8 millimeter dik profiel, waarachter keramisch glas is gemonteerd. Meer dan ooit wordt hierdoor het vuur daadwerkelijk ervaren als een open haard. Daarnaast is de Horizon Bell 3 leverbaar met een volledig nieuw Hidden Door systeem met zwart gescreende glasranden. Speciaal ontwikkeld voor een zeer modern en minimalistisch uiterlijk.

Interieur naar keuze
Ook qua interieur biedt de nieuwe Horizon Bell 3 lijn volop keuze: van brede lamellen tot een vlakke achter­wand van staal. Of – nieuw – de optie van zwart keramisch glas. De keramische zijwanden en achterwand geven een extra diepte­werking, waardoor de haard nog meer tot leven komt. Een zeer positief ont­vangen optie, zo blijkt uit de respons. Tot slot is er ook nog een schit­terende nieuwe houtset ontworpen; zeer natuur­getrouw en bijna niet van echte houtstammen te onderscheiden. Ook de in eigen beheer ont­wik­kelde keramische branders creëren zowel bij hoge als lage vlammen een visueel indrukwekkend vuurbeeld.

Veiligheid voor alles
Uiteraard hebben de ontwikkelaars van Bellfires ook uitgebreid stilgestaan bij de veiligheid. De nieuwe Horizon Bell 3 is uitgerust met een gepaten­teerd veilig­heids­sys­teem waarbij eventuele overdruk in de haard ge­con­tro­leerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veilig­heidssysteem is de ver­vang­baar­heid, con­tro­leer­baar­heid en daarmee de optimale be­trouw­baar­heid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Het gemak van gas
Stoken op gas is behalve schoon en veilig, vooral ook de makkelijkste manier van 'vuurtje stoken': aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop van de afstandsbediening. Bellfires biedt warmte en sfeer in een handomdraai; voor elk interieur, voor elke woonstijl. En daarbij gaat ook nog eens een maximaal rendement gepaard aan een minimale uitstoot.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Aanbevolen artikelen over gashaarden:

Gratis meer informatie over Gashaarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist