Dru openhaarden

Pronto

 

De nieuwe Pronto van DRU is een zeer fraaie hanghaard op gas met aan drie zijden glas. Hierdoor is er vanuit alle hoeken zicht op het vuur. Door het hangende design neemt de haard geen vloerruimte in beslag en leent hij zich dus uitstekend voor een gezellige zithoek of knusse serre.

 

Voordelen

Bij de ontwikkeling van de Pronto is extra gelet op het aansluitgemak, de plaatsing van het toestel heeft weinig tijd nodig. Daarnaast is ook een realistisch vlambeeld gecreëerd, dat niet van echt vuur is te onderscheiden. 

 

 

Eigenschappen

De achterzijde van de Pronto heeft een zwarte profielplaat en de keramische houtblokken zijn op speelse wijze gestapeld, zodat er een natuurecht vlambeeld ontstaat. De lijsten zijn uitgevoerd in antraciet, evenals de aansluitpijp en eventueel ander afvoermateriaal. Aansluiting van de aan- en afvoer gaat via een concentrisch systeem met een diameter van 100/150 mm. Naast aardgas kan de Pronto tevens op propaan worden gestookt, hiervoor is een ombouwset verkrijgbaar.


Kijk voor meer informatie op: www.dru.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist