Dru inbouwhaarden

sfeer en warmte van formaat


Als uitbreiding van haar huidige Spartherm Linear assortiment, levert DRU nu een tweetal nieuwe inbouwhaarden. De U70h en de grotere U90h zijn open houthaarden met een liftdeur systeem, dat van drie zijden zicht biedt op het vuur.

 

 

 

Hout stoken in een modern jasje

De forse maten van de beide haarden maken ze zeer geschikt voor toepassing in grote ruimtes, ook als hoofdverwarming. Het grote formaat van de haard, die een stuk de ruimte in steekt, maakt hem ook goed bruikbaar als afscheiding tussen twee delen van de kamer. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een liftdeursysteem, zijn de haarden op twee manieren te stoken. Wanneer de liftdeur open is, kan er  optimaal worden genoten van een echt open haardvuur, dat van drie zijden zichtbaar is. Met de liftdeur gesloten, stookt u op de meest efficiënte manier met een rendement van minstens 70%, voor een effectieve verwarming van de woonkamer.

 

 

 

Prestaties en gebruiksgemak

De U70h en U90h leveren met respectievelijk 11kW en 13kW bijzonder veel warmte, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor het verwarmen van grote tot zeer grote ruimtes. Door het innovatieve liftdeursysteem in de haard eenvoudig schoon te maken en is de praktisch geïntegreerde aslade eenvoudig bereikbaar.


Kijk voor meer informatie op: www.dru.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist