Dru hoekhaarden

Saxo 80 slim line


 De nieuwe Saxo 80 Slim Line van DRU is een hoekhaard op gas met vanuit twee zijden zicht op het vuur. De Saxo 70 Slim Line is al jaren een populaire haard in het DRU assortiment. Met de bredere Saxo 80 Slim Line, komt DRU tegemoet aan de toenemende vraag naar grotere, bredere haarden.

 

 

Onderscheidende kenmerken

Net als bij zijn kleinere broertje maakt de Saxo 80 Slim Line gebruik van het unieke Slim Line concept. Hierdoor vallen de lijsten om de haard bijna geheel weg en blijft er veel glas en vuur over voor een optimaal vuurzicht. De efficiënte haard is speciaal ontwikkeld om ook in de grotere woonkamer optimaal tot zijn recht te komen.

 

Uitrusting

De binnenzijde van de Saxo 80 Slim Line is voorzien van een zwart geprofileerde achterwand. Net zoals bij de Saxo 70 Slim line is het unieke Vario Burner® brandersysteem toegepast, voor een perfecte evenaring van echt houtvuur. De haard kan elektronisch op afstand worden ontstoken en geregeld. Een afstandsbediening met temperatuurdisplay behoort tot de standaard uitrusting van deze prachtige sfeerhaard op gas.


Kijk voor meer informatie op: www.dru.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist