Dru haarden

Apollo 80 slim line 2


De nieuwe Apollo 80 Slim Line II heeft twee opvallende eigenschappen. Allereerst het formaat, dat deze haard geschikt maakt voor plaatsing in vrijwel elke woonkamer. Daarnaast is de haard voorzien van de unieke Slim Line II technologie. Hierdoor zijn alle zichtbare lijsten en strips weggenomen en blijven alleen het glasraam en vuur over. Deze innovatie wordt alleen bij DRU haarden toegepast.  

 

 

Eigenschappen

De Apollo 80 Slim Line II is voorzien van een zwart geprofileerde achterwand. Het houtvuur bestaat uit een robuuste stammenset waardoor de haard een volle uitstraling krijgt met een royaal gevulde verbrandingskamer. Toegang tot de binnenzijde wordt verkregen middels het Easy Release® glasraam. Het openen gaat zeer eenvoudig waarna het glasraam (indien noodzakelijk) gereinigd kan worden. De vernuftige Vario Burner® zorgt voor een hoog vlammenspel met een fraai gloei-effect. Een afstandsbediening, voorzien van diverse functies, wordt standaard meegeleverd en zorgt voor extra bedieningsgemak.  

 

Plaatsing

Door een gesloten verbrandingstechniek is deze inbouwhaard op gas vrijwel overal te plaatsen op een buitenmuur of via een (bestaande) schoorsteen. Plaatsing van de haard kan zowel strak in de wand te plaatsen als in combinatie met een natuurstenen schouw.


Kijk voor meer informatie op: www.dru.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist