Zeno Buitenhaarden

houtopslagen en tuinaccessoires

U wilt van het leven genieten, wij creëren producten zoals terras- en buitenhaarden die daarbij helpen. Zinnige producten in een onconventionele vormgeving, waardoor ze ook mooi zijn op momenten dat u ze niet gebruikt. En ze zijn gemaakt van eerlijke, duurzame materialen, om lang met u mee te leven. 

Zeno ontwerpt en ontwikkelt de buitenhaarden zelf en produceert de haarden in Nederland. Door deze eigen productie kunnen we optimaal inspelen op de behoefte en wensen van de klant. Maatwerk maakt dan ook een groot deel uit van onze werkzaamheden. 


De tuinhaarden van Zeno Products® zijn gemaakt van Cor-ten A staal en uitermate geschikt als terrasverwarming en sfeermaker. Cor-ten A staal roest niet vanzelf door, de oxidelaag vormt een mooie roodbruine en stopt het verder roesten. De buitenhaarden zijn vrij te plaatsen in uw tuin, op uw terras of indien mogelijk onder uw afdak of veranda. Door het stoken verkrijgt de buitenhaard specifieke warme kleuren. De terrashaarden zijn voorzien van een geperforeerde bodemplaat waarop een Zeno Grill Getoond: Zeno Retta massiv met L en R een Zeno Garden Divider    kan worden geplaatst. Zo kan op uw terras een sfeervol gezellig haardvuur moeiteloos overgaan in een culinaire of snelle BBQ. Iedere Zeno buitenhaard is voorzien van een aslade en een dubbele achterwand uitgevoerd in lamellen.

Op aanvraag ook verkrijgbaar met een propaan- aardgasblok of Bio-Ethanol brander waardoor de openhaarden ook binnen te gebruiken zijn.

Uw verlangen om te genieten is onze voortdurende bron van inspiratie. Daarom heeft Zeno Products® naast haar eigen tuinhaarden en houtopslagen van Corten staal haar assortiment uitgebreid met aanvullende producten om uw plezier in huis, tuin en op uw terras te kunnen vergroten.


Kijk voor meer informatie op https://http://www.zenoproducts.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Buiten haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist