Dru gashaarden

meer rendement dankzij Agua serie

DRU Verwarming B.V. introduceert op de Batibouw 2011 in Brussel twee innovatieve gashaarden, welke de vrijgekomen warmte van het vuur gebruiken om het water van uw CV extra te verwarmen. DRU biedt met deze nieuwe 'Agua' serie de mogelijkheid om naast extra sfeer en luxe ook efficiënter met gas om te gaan.Naast de bekende hout CV-haarden introduceert DRU nu ook twee CV haarden op gas. De Agua serie is vanuit DRU speciaal ontwikkeld voor mensen die efficiënter met hun gasverbruik om willen gaan. Door de warmte van de haard niet alleen te benutten voor de ruimte waar de haard staat maar ook warmte af te geven aan het water dat door de haard loopt, gaat er minder warmte verloren en haalt u meer rendement uit uw haard!

De haarden zijn bij uitstek geschikt om aan te sluiten op een buffervat. Water wordt vanuit een buffervat door de leidingen in de haard gepompt en vervolgens weer aan het buffervat toegevoegd. Zo kunt u meerdere alternatieve energiebronnen aan het buffervat koppelen en deze gebruiken als bron voor uw warme water voor uw CV, maar ook voor uw drink- en douche water!

Het is natuurlijk ook mogelijk de haard direct aan te sluiten op uw CV systeem, zonder tussenkomst van een buffervat. De haard wordt aangesloten op uw bestaande of een nieuw CV systeem. In dit geval wordt het water vanuit het CV systeem door de leidingen van de haard gepompt en vervolgens weer aan het CV systeem toegevoegd. Op deze wijze ondersteund u uw CV systeem en verwarmt u tegelijkertijd één of meerdere ruimten.

Het water dat door de haard loopt wordt in beide situaties zowel door stralingswarmte als door de rookgassen verwarmd. De rookgassen worden middels een ventilator langs de leidingen naar beneden gezogen. De leidingen werken in dit geval als warmtewisselaar. DRU heeft in eerste instantie twee toestellen voor zien van dit systeem. Een inbouwtoestel; Agua B100 en een vrijstaand toestel; Agua F100. De specificaties van de haarden zijn verder gelijk.

Kijk voor meer informatie op www.drufite.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over gashaarden: