Dru gashaarden

Metro 100xt/2 slim line


De DRU Metro Slim Line gashaarden lijn heeft wederom een spraakmakende toevoeging gekregen. De Metro 100XT/2 Slim Line is samen met zijn 3-zijdige tegenhanger de Metro 100XT/3 Slim Line de nieuwste haard in het DRU sfeerassortiment. Door het toevoegen van een zijruit aan de al bestaande en zeer populaire Metro 100XT Slim Line II, is er een unieke, brede hoekhaard ontstaan.

 


Breed vuurzicht

Door gebruik te maken van de breedte van de Metro 100XT Slim Line II, is een zeer breed vuurzicht ontstaan, dat door toepassing van forse stammen zeer natuurlijk over komt. Net als de andere Metro haarden is de Metro 100XT/2 Slim Line een inbouwhaard voorzien van de Vario Burner® techniek dat garant staat voor een natuurlijk vlambeeld en een hoge efficiëntie.

 

Gebruiksgemak staat voorop

Op het gebied van gebruiksgemak behoort de Metro 100XT/2 Slim Line tot de top van de markt. Standaard wordt de gashaard geleverd met o.a. een programmeerbare afstandsbediening, houtstammenset en een bedieningsluik voor het regelblok en het bedieningspaneel.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over gashaarden: