Dru Gashaarden

Metro 100xt tunnel slim line 2


Voor wie vanuit verschillende delen van de woonkamer toch van een breed en levensecht haardvuur wil genieten, is er nu een oplossing: de Metro 100XT Tunnel Slim Line II gashaard van DRU.

Deze brede haard is een aanvulling op het reeds bestaande en populaire Metro assortiment, waarbij het haardvuur extra tot haar recht komt door de extra hoogte.

 

 

Innovatief en trendsettend.

De Metro 100XT Tunnel Slim Line II maakt gebruik van een aantal innovaties van DRU, die geheel tegemoet komen aan de eisen van deze tijd. Zo is de haard voorzien van het unieke Slim Line II systeem, waardoor de lijsten van de haard niet meer zichtbaar zijn. Er kan dus onbeperkt worden genoten van het fraaie vlambeeld. Verder zorgt de tunnel technologie ervoor dat de haard in twee afzonderlijke delen zichtbaar is.

 

Compleet voor een eenvoudige installatie

Eenvoud van installatie en bediening zijn van het grootste belang, en ook hierin is de Metro 100XT Tunnel Slim Line II erg compleet. Bij de levering van de Metro 100XT Tunnel Slim Line II hoort standaard o.a. een programmeerbare afstandsbediening, houtstammenset en een bedieningsluik voor het regelblok en bedieningspaneel. Dit maakt deze serie tot een van de betere gashaarden.


Kijk voor meer informatie op: www.dru.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over gashaarden: