Montis stoelen

Lotus


Lotus is een stoel met fauteuilkwaliteiten. De rug en armen vormen een gedeelde kraag met revers die zich om de zitting vouwen vanaf de grond, als bij een lange jas. Kleurcontrasten accentueren dit idee waardoor deze gevoerde jas de gebruiker lijkt te omsluiten.

 


De onderkant van de stoel is zowel leverbaar met de voorkant gesloten als ook openstaand. De open versie is zeer geschikt voor publieke ruimten om tassen kwijt te kunnen in de ruimte onder de stoel en biedt extra ruimte voor de benen.
Lotus heeft kleine wielen, ovale voeten en een glijslede geschikt voor zowel de harde als zachte ondergrond, door de toepassing van vilten dopjes en zachte wielen voor de harde ondergrond. De kwaliteit en het comfort van deze fijn besneden fauteuil/stoel worden gegarandeerd door ons beproefde vormschuimsysteem met een flexibel metalen binnenwerk.

Kijk voor meer informatie op: www,montis.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Ook interessant om te lezen: