Montis meubelen

Montis + collectie


Nieuw in het assortiment van Montis is de Montis+ collectie. ‘Hierin zijn creatieve modellen ondergebracht uit de bestaande collectie die vooral een decoratieve functie hebben, maar waar óók op gezeten kan worden’, licht marketingmanager Lobke van den Berg toe. ‘Denk daarbij aan het krukje Miss Judith van Studio Demakersvan en de ‘zitballen’ Playtime van Studio Job. Deze ontwerpen maken vanaf nu deel uit van de collectie Montis+’.


In dit opzicht kan Montis+ worden gezien als een soort proeftuin voor nieuw talent. Het gaat om creatieve ontwerpen waarbij het originele denken belangrijker is dan de daadwerkelijke functionaliteit. De modellen zijn vernieuwend, maar voldoen (nog) niet volledig aan de basiswaarden van Montis: vernieuwing, kwaliteit, identiteit, comfort, toepasbaarheid én reproduceerbaarheid. Door deze modellen op te nemen in de Montis+ collectie, krijgen de ontwerpen tóch een kans en onderzoekt Montis in hoeverre ze reproduceerbaar zijn en in welke oplage. Nieuw in de Montis+ collectie is de zitzak-stoel Lazy Bastard van Bertjan Pot.


Kijk voor meer informatie op: www.montis.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Montis meubelen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist