Durlet clubfauteuils

Ghost


De Nederlandse ontwerper Frans Schröfer leidt een ontwerpstudio, en heeft reeds verschillende ontwerpen op zijn naam. Hij werkt bij voorkeur met organische vormen, en dat zie je ook aan Ghost, een hypergezellige clubfauteuil die hij voor Durlet heeft ontworpen: er is aan het hele ontwerp geen enkele rechte lijn te bekennen.

 

 

De ronding van de rugleuning wordt geaccentueerd door een gebogen, verticale naad. Dankzij deze zeer aparte vormentaal, en ook dankzij de uiterst compacte vormgeving is dit een fauteuil geworden die krachtig genoeg is om zelfstandig in de ruimte te staan, maar ook perfect te combineren valt met om het even welke sofa. Ghost ziet eruit alsof hij je met open armen staat op te wachten. De verleiding om je er knusjes in  te gaan nestelen is dan ook zeer groot.


Kijk voor meer informatie op: www.durlet.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist