FAKRO Walkable platdakraam

Lopen op daglicht

Voor een comfortabel gevoel in een woonruimte is een bron van natuurlijk licht belangrijk. De toepassing van platte daken in de hedendaagse architectuur vraagt om nieuwe oplossingen. FAKRO biedt dit en meer. Zo is er sinds kort het ‘Walkable’ platdakraam: een beloopbaar dakraam voor het platte dak. Ideaal voor dakterrassen! Het biedt, net als de andere platdakramen, de beste esthetiek en hoge isolatiewaardes.

Energiebesparend en duurzaam
FAKRO’s platdakramen onderscheiden zich door hun hoge energiebesparende kwaliteiten en duurzame vervaardiging. Ook voor het type Walkable.

Het frame van het platdakraam is opgebouwd uit meercellige PVC-profielen, die gedeeltelijk geproduceerd zijn van recyclebaar materiaal. De binnenzijde van het raam is wit van kleur. Het materiaal waarvan de profielen zijn gemaakt zijn bestand tegen zuren en vocht. Dit maakt het raam geschikt voor elke ruimte in een huis.De profielen zijn aan de binnenzijde geïsoleerd, waardoor uitstekende isolatiewaarden worden behaald. Het dakmateriaal kan gemakkelijk tegen het raam afgewerkt worden, door de speciaal daarvoor afgewerkte profielen onder de glasplaat.De unieke versterkte drievoudige glasplaat zorgt voor een hoge isolatiewaarde van Ug = 0.5 m2/K.

Uitvoering
Het ‘Walkable’ platdakraam wordt geleverd in een vaste uitvoering. Er kan gekozen worden voor diverse maten variërend van 60 x 60 cm tot en met 120 x 120 cm. De binnenzijde is wit afgewerkt. Ook plaatsen van een verduisterende binnenzonwering is mogelijk, zowel handmatig als elektrisch te bedienen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Daglicht in huis?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist