Outdoorchef gasbarbecue Venezia

gratis barbecue feestje bij u thuis twv € 500

Het topmodel van OUTDOORCHEF, deze grote gas barbecue die een echte buitenkeuken is beschikt over een 57 cm doorsnede kogel of bol barbecue met het unieke trechtersysteem en 2 branders.

Onder één van de 2 granieten werkbladen bevindt zich nog een extra dubbele steakhouse grill. Onder het andere deel van het granieten blad bevindt zich een ruime opberglade.

Deze op ideale prettige werkhoogte gemaakte barbecue staat voor de meest Gemakkelijke ,Gezonde – en Gevarieerde barbecue
Waarom? Leest u op outdoorcheffen.nl

De Venezia is vervaardigd van duurzame materialen zoals een compleet emaille rooster en gietijzeren steakhouse grillroosters

Deze zomermaanden ontvangt u bij aankoop van een OUTDOORCHEF Venezia een gratis barbecue feestje bij u thuis twv € 500 voor 10 personen.

Kijk voor meer informatie op www.outdoorchef.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist