Outdoorchef buitenkeuken

Wellington

U kunt er deze zomer eens lekker voor gaan zitten! De Wellington vraagt om onthaasten in de tuin! Geen vluchtige of snelle hap, maar een met zorg bereide maaltijd waarin u de goede technieken van een Outdoorchef terugvindt. Deze buitenkeuken/-grill kan verplaatst worden, maar is ook zeer geïnteresseerd in een permanente plek in de tuin of op de veranda. Gezellig met vrienden of gewoon met zijn tweeën, de Wellington is en blijft een blijvertje!Porceleinemail

De deksel is van zwart emaille dat robuust en mannelijk gebruik ruimschoots toelaat. Verder is het onderstel van een slagvaste poedercoating voorzien en maken de vergrendelbare zwenkwielen het verplaatsen èn vastzetten van deze ultieme "Australian" barbecue gemakkelijk. De Wellington is voorzien van twee granieten werkbladen aan de zijkant waarvan er één afneembaar is én één krachtige zijbrander die u kunt gebruiken voor al uw extra kookactiviteiten. De Wellington is uitgerust met vier branders, waarvan één grillplaat en drie roosters.

Stoer
De robuuste Wellington van het Zwitserse kwaliteitsmerk Outdoorchef is mooi afgewerkt en geheel afgesloten en gecertificeerd om er een gasfles in op te bergen. Dit alles wordt bediend met grote, stoere knoppen. Een waterdichte thermometer is ingebouwd en geeft goed weer hoe hitte zich onder de kap opbouwt en wanneer u kunt beginnen om dat heerlijke stukje vlees, kip of vis te grillen, bakken, of om in de ultieme zomerkookterm te spreken: barbecueën.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist