Outdoorchef barbecue

Rover 570

Een must have in het moderne huishouden, stoer en robuust, deze Rover 570 misstaat eigenlijk nergens. Uitgevoerd in de kogelkleur zwart, onderscheidend van design, een grilloppervlakte van 54 cm en door het compacte onderstel passend op iedere plek in de tuin of op terras. Op het balkon, in de tuin of op het terras. Het unieke trechtersysteem brengt barbecueën op houtskool naar een perfect grillgemak niveau.Scharnierend deksel

Deze blikvanger in modern barbecuedesign is van alle gemakken voorzien. Zoals de robuuste wielen en zwenkwiel waardoor hij makkelijk te verplaatsen is. Voor het tussentijds bijvullen van de houtskool, hoeft het rooster er niet afgehaald te worden. Het unieke trechtersysteem zorgt voor de juiste circulatie en nog meer hitte. Door het deksel, dat is voorzien van een scharnier, kan de barbecue eenvoudig geopend en gesloten worden. De luchttoevoer is traploos te regelen door de makkelijke handgrepen. Door het kleine onderrooster is met aanmaakblokjes de barbecue eenvoudig aan te maken. Uitdrogen van het vlees is onmogelijk door het waterbakje dat in het midden van het rooster is aangebracht. Tevens is de Rover uitgerust met 4 bestekhouders, een opklapbaar grillrooster van emaille, een handige grote asbak onderaan én een thermometer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist