OneQ buitenkeukens

Smart outdoor cooking

Fingerfood op het dakterras, een uitgebreide barbecue in de tuin, of haute cuisine in de landelijke buitenkeuken? De flexibel in te richten oneQ maakt van elke vorm van buiten koken een beleving.
Persoonlijke lifestyle
De oneQ is een innovatief modulair kooksysteem geschikt voor iedere omgeving. Door haar enorme flexibiliteit sluit oneQ helemaal aan bij de huidige behoefte aan personalisatie en individuele lifestyle. De gebruiker heeft grote invloed op de werking, het gebruik en de vormgeving van de oneQ.
Eindeloze variatie
oneQ is gericht op zowel de consument als de professional. Het oneQ systeem biedt een uitgebreid aanbod van kookmodules en accessoires waarmee elke mogelijke manier van buiten koken kan worden beoefend, op gas of kolen. De verschillende elementen, zoals een grill, teppan yaki plaat, of wasbak, zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen. Zo kan naar eigen inzicht en creativiteit eindeloos worden gevarieerd in modules en opstellingen.
Nieuwe lijn
Naast de klassieke zwarte lijn, is vanaf deze zomer een geheel in RvS uitgevoerde versie beschikbaar. Natuurlijk zijn beide uitvoeringen gemakkelijk te combineren. Door de combinatie van duurzaamheid en tijdloosheid is deze lijn uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Om de professional nog beter te kunnen bedienen zijn EXTRA LARGE modellen ontwikkeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist