Hillhout houten buiten keuken

Stel je eigen opstelling samen

Heerlijk buiten koken en samen met familie buiten eten, genietend van de natuur en de gezonde buitenlucht. Of in het weekend met vrienden lekker buiten koken en bijpraten, onder het genot van een hapje en een drankje, … wie wil dat nou niet?

Dit module systeem is met zijn lage en hoge buitenkeuken-elementen geschikt voor elke tuin en iedere situatie. Maak uw eigen indeling naar gelang voorkeur en beschikbare ruimte. Er zijn 6 verschillende soorten, naar keus met of zonder deurtjes. De elementen worden gemaakt van Douglas hout, deze houtsoort is geliefd om haar warme uitstraling en duurzaamheid. (Douglas hout valt in de duurzaamheidklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten van Europa.) Alle elementen zijn voorzien van een bovenblad van hardsteen en verstelbare pootjes.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist