HEAT Design Barbecue

van diner voor twee tot familiefeest

Het Deense HEAT brengt vorm en functie samen in een barbecue lijn met grote variatie in kleur en formaat maar met één constante; het kubistische design. Van een stijlvol tafelmodel en een draagbare HEAT tot een XXL formaat barbecue. Altijd stijlvol, maar met respect voor de functionaliteit. HEAT maakt barbecueën gemakkelijk te integreren in een levensstijl waar design net zo belangrijk is als gezelligheid. Van mini tot maxi in drie modellen uit de HEAT collectie;

CUBE DESIGN
De meest herkenbare HEAT barbecue is de Cube Design Grill, verkrijgbaar in wit en zwart. Met een grill oppervlak van 45cm of 53cm een model dat in vrijwel iedere tuin past.

ROMANTIEK
Voor een romantische barbecue voor 2 is de HEAT Portable Charcoal Grill perfect. Verkrijgbaar in wit, oranje, groen en zwart. 

XXL: DE HEAT 4 BURNER
Minimalistisch design, maximaal formaat en nog veel meer gezelligheid. Deze grote HEAT Barbecue is mobiel en heeft een groot grill oppervlakte. In stijl barbecueën tijdens het EK, een verjaardags-feest. Of gewoon omdat het woensdag is. Verkrijgbaar in diverse formaten en modellen.

HEAT
Het Deense HEAT is onderdeel van de Zwitserse DKB Group. De typisch Deense stijl van HEAT laat zich het beste omschrijven als puur, stijlvol en functioneel. In de Benelux maakt het onderdeel uit van Outdoorchef Benelux BV, The Barbecue Company.

 

Kijk voor meer informatie op www.outdoorchef.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist