Grill Dome barbecue

A matter of taste

Je kunt er niet omheen. Zowel qua design als formaat; een Grill Dome barbecue wordt altijd opgemerkt en is eindelijk ook verkrijgbaar in Europa. Grill Dome wordt geproduceerd door het gelijknamige Amerikaanse bedrijf dat al sinds 1989 keramische houtskool barbecues maakt. Met zijn gladde buitenkant in diverse kleuren is deze barbecue een opvallende verschijning. Een echte aanwinst voor het terras.

Belangrijker nog dan zijn uiterlijk, zijn het gebruiksgemak en de smaak. In tegenstelling tot metalen barbecues is deze zeer eenvoudig aan te maken. Binnen 10 minuten is hij klaar voor gebruik en blijft tot wel 8 uur op de gewenste temperatuur, zonder dat er houtskool hoeft te worden bijgevuld.

De dikke wanden van de Terapex© keramiek zorgen voor een optimaal barbecue resultaat. Keramiek zorgt ervoor dat warmte en vocht behouden worden, waardoor gerechten sappig en mals blijven en niet aanbranden. Niet voor niets worden deze barbecues veelvuldig door top chefs gebruikt.

Grill Dome geeft optimale controle over de temperatuur en leent zich bij uitstek voor “slow-cooking”. Van zeer lage tot hoge temperaturen, ieder gerecht de perfecte temperatuur voor een optimaal resultaat. Grill Dome is bovendien duurzaam en veilig. Door de keramiek verbruikt hij aanmerkelijk minder houtskool en wordt de buitenzijde veel minder heet in vergelijking met metalen barbecues.

Grill Dome besteedt veel aandacht aan de details. RVS afwerkingen en hoogglans coating geven een eigentijdse, moderne uitstraling. De robuuste onderstellen maken het plaatje compleet.

Grill Dome…..a Matter of Taste

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist