Gasbarbecue Siesta

Uiterste precisie

Een gasbarbecue biedt instant barbecueplezier zonder stress. Met de Siesta-reeks mikt Barbecook op iedereen die spontaan wil barbecueën, gedoe met onderhoud liever vermijdt en van het plezier van buiten koken het liefst een dagelijks ritueel maakt. Gasbarbecues hebben nu eenmaal de handige feature snel gebruiksklaar te zijn. Handig voor een doordeweeks grillfestijn, het hele jaar door!

De gasbarcecues uit de collectie Siesta bestaan in zes versies: vier in stijlvol zwart-grijs en twee in roomwit-zwart. De reeks heeft per toestel twee, drie, vier of vijf hoofdbranders. Die laten evenveel variatie toe als op je keukenfornuis, maar dan in de open lucht.

Barbecook optimaliseerde het design van Siesta zodat je in no time diverse gerechten kunt bereiden. Zo heb je extra tijd om voluit te genieten van de avond, zelfs tijdens de week.

Een gasbarbecue reinigen veel werk? Think again! Dankzij de vaatwasserbestendige vetopvanglades en de vuilafstotende ‘Repellent Glass Finish’-laag, was je Siesta even makkelijk af als een vuil bord.

Precisie in een handomdraai
Ook het gebruik verloopt vlot dankzij de ‘One Hand’-knoppen waarmee je verschillende temperatuurzones op je barbecue instelt. Elke brander bedien je in een mum van tijd superveilig en met veel precisie. Je kunt dan ook zonder problemen verschillende ingrediënten naast elkaar bereiden, zoals een uit de kluiten gewassen T-bone naast een fragiel stukje vis.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist