FireWire grillgereedschap

handig en efficient

Fire Wire is een professioneel grillgereedschap dat bestaat uit een 12 centimeter lange pen en een 56 centimeter lange roestvrijstalen draad met een verzegelde lus. Stukjes vlees, vis, gevogelte en groenten rijg je er simpelweg aan zonder dat zij er aan de onderzijde af kunnen schieten. Wil je de ingrediënten marineren? De producten kunnen inclusief draad in de marinade worden gelegd. AISI 304, het roestvrij staal wat voor Fire Wire is gebruikt, reageert niet op de zuren van de marinade en op ander voedsel dus van bijsmaakjes is geen sprake. Bovendien staat deze staalvariant bekend om zijn warmteongevoeligheid tot 400°C.Door de lengte van Fire Wire kun je desgewenst flinke hoeveelheden voedsel tegelijk grillen. Het buigzame karakter maakt Fire Wire bovendien zeer praktisch in gebruik. De barbecue kan zo effectief mogelijk worden benut doordat je Fire Wire in de gewenste vorm op het grillvlak legt. Een extra voordeel hiervan is dat het gereedschap hierdoor geschikt is voor grote en kleine barbecues.

Het is wel zaak om de pen van Fire Wire vrij van voedsel te houden. Deze laat je namelijk over de rand van de barbecue hangen. Roestvrij staal is een slechte warmtegeleider. Doordat de pen niet direct met de warmte van de barbecue in aanraking komt wordt deze niet heet. Dit betekent dat je, zonder gebruik van extra barbecuegereedschap, Fire Wire halverwege en aan het einde van de bereidingstijd moeiteloos kunt draaien en de gare producten van de barbecue pakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist