De ultieme barbecue tip

Binnen no time je rooster schoon

Wie houdt er niet van barbecuen? Iedereen krijgt trek van de geur van een hamburger, groentespiesjes of een lekker visje van de grill. Toch is er één taak bij het barbecuen waar werkelijk niemand warm voor loopt. Het schoonmaken van het rooster. Maar ook dit vervelende klusje kan slim en snel gedaan worden. Met de juiste tools welteverstaan.Stap 1:
Laat het rooster een half uur weken in een bak met water en afwasmiddel.

Stap 2:
Neem een handige draadloze multitool, zoals een Dremel 8100, met daarop een draadborstel. Binnen no time heb je de aangekoekte resten van het rooster, want het borsteltje komt gemakkelijk in alle hoeken.

Stap 3:
Wil je het rooster als nieuw hebben? Gebruik dan een polijstschijf voor de laatste details en een glanzende finish. Zo berg je de barbecue helemaal schoon op, klaar voor het volgende seizoen.

Benodigdheden:
- Bak waarin het rooster past
- Afwasmiddel
- Dremel 8100 multigereedschap
- Dremel draadborstel 19 mm
- Dremel EZ SpeedClic polijstschijf

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist