De Ixo Barbecue van Bosch

Voor de barbecuekoning in uzelf

Voor de barbecuekoning in uzelf:
De ventilator-adapter warmt de houtskool perfect op

„Speciale editie van de Ixo voor het aansteken van houtskool
Verkrijgbaar in de markt van april tot juli 2013
Wedstrijden en filmpjes op www.bosch-ixo.comEen klein hulpmiddel dat u tot een ware barbecuekoning maakt: de Ixo Barbecue. Met deze nieuwe speciale editie van de populaire snoerloze schroevendraaier verlaat Bosch opnieuw het traditionele doe-het-zelf-pad en waagt het zich aan het populaire tijdverdrijf van het barbecueën. Na het eerder openen van wijnflessen (Ixo Vino) en het kruiden van gerechten (Ixo Spice) te hebben vereenvoudigd, is met deze barbecue-adapter van Bosch het aanmaken van houtskool zo gepiept. Gedaan met blaasbalgen of het wapperen met kranten. Met de Ixo Barbecue steekt u op een veilige manier het vuur aan in vier eenvoudige stappen: verwijder de zwarte afsluitdop van de Ixo, bevestig de barbecue-adapter via het kliksysteem, steek je hand door de veiligheidsriem, druk op de rode knop en de houtskool wordt aangewakkerd en opgewarmd. De snoerloze
schroevendraaier, die inclusief adapter slechts 520 gram weegt, ligt perfect in de hand. Het vuur aansteken is alvast geen moeite meer.
Haardrogers en blaasbalgen zijn verleden tijd


De compacte Ixo Barbecue neemt weinig plaats in omdat het gereedschap snoerloos is kan het zelfs op meer afgelegen barbecueplaatsen gebruikt worden. De ui-vormige ventilator-adapter verdeelt de luchtstroom perfect, zodat gedoe met blazen of waaien uit den boze is.
De Ixo Barbecue is in de detailzaak verkrijgbaar vanaf 1 april tot 31 juli 2013 aan een adviesprijs van 54,95 euro. Stijlvol verpakt in een zilveren doos bevat het pakket de draadloze schroevendraaier, het standaard tiendelig bitassortiment, oplaadapparaat en de ventilator-adapter voor de barbecue.
Tegelijkertijd met de lancering van de Ixo Barbecue, voorziet Bosch ook wedstrijden en filmpjes voor toekomstige barbecuehelden op www.bosch-ixo.com

Ixo accuschroevendraaier van Bosch

Als van een draadloze schroevendraaier wereldwijd 12 miljoen stuks verkocht worden, dan moet deze wel aan een dringende behoefte voldoen. De Ixo van Bosch was meer: zijn lichtgewicht ontwerp betekende in 2003 een ware revolutie op de doe-het-zelf-markt. In een wereld van zware, grote en onhandige machines, profileerde de Ixo zich als klein, licht en handig gereedschap. De praktische “altijd klaar”-functionaliteit dankzij de lithium-ionaccutechnologie, gecombineerd met het slanke design maakten het tot een gewild alternatief voor de klassieke handschroevendraaier. Zo werd de Ixo uiteindelijk ’s werelds meest populaire elektrisch gereedschap. Het toestel wordt voortdurend verbeterd: de huidige versie van dit kleine wonder heeft 30 procent meer koppel dan zijn voorganger en levert daardoor nog betere schroefprestaties.

Kijk voor meer informatie op http://www.bosch-ixo.com/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist