Cadac houtskoolbarbecues

Neoway


onderzijde een concentrische luchtin- en -uitstroom ontstaat die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de hitte. Bovendien is de deksel via een speciale haak rechtop naast het rooster van de barbecue te hangen. Als er wind staat, wordt deze door de deksel tegengehouden, zodat er geen invloed is op het braden.

 

 

Opvangers

De Neoway is voorzien van twee belangrijke roestvrijstalen opvangers: één voor de as zodat daarmee niet hoeft te worden geknoeid, en één voor afvallend vet. De asvanger is tegelijkertijd de luchtinlaat aan de onderzijde. Evenals de luchtinlaat op de deksel is deze traploos regelbaar. Aan de bak van barbecue zit daarnaast een handig rekje voor het gereedschap. Standaard hoort bij de Neoway ook een houtskoolverdeler, waardoor indirect grillen mogelijk is.

Cadac, het bedrijf dat in Nederland vooral bekend werd met de skottelbraai, heeft een groot assortiment accessoires die ook bij de Neoway uitstekend zijn te gebruiken. Daartoe behoren onder meer kruiden- en vleesrekjes die aan de bak kunnen worden gehangen, houders voor het grillen van groenten, aardappels en vis, een vleesthermometer en een afdekhoes.

Fire-Up

Een handige extra voor de Neoway is de Fire-Up-houtskoolstarter. Deze gasbrander kan heel eenvoudig tijdelijk onder de barbecue worden bevestigd. Daarmee is de houtskool in een kwartier heet genoeg om aan de slag te kunnen. Knoeien met aanmaakblokjes, papier of spiritus is daardoor voorgoed verleden tijd. Met 1 busje gas van een paar euro kan de barbecue tot 12 keer worden aangestoken – voor de gemiddelde Nederlander betekent dat een heel zomerseizoen op de allermakkelijkste manier de barbecue aansteken.
Kijk voor meer informatie op: www.cadac-barbecues.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist