Boretti buitenkeukens

Marciano

Bent u een echte kookliefhebber en mooi weer genieter die de keuken vast in zijn tuin wil hebben staan, dan is de Marciano van Boretti een perfecte uitkomst. Met dit indrukwekkende bakcentrum heeft de kok namelijk alle gereedschap bij de hand om buiten complete maaltijden te bereiden. Het heeft vier hoofdbranders, drie infraroodbranders en zelfs een koelkast, wat wilt u nog meer? U hoeft dus geen minuut meer te missen van de gezelligheid om u heen! Marciano is anderhalve meter lang en geheel in RVS uitgevoerd.Als finishing touch heeft Boretti nog een grotere verrassing in petto. Zij brengt nu ook een exclusieve lijn Teakhouten modules, waarmee een complete buitenkeuken naar wens ontworpen kan worden. Het gaat hier om het buiten
koken met de sfeer en comfort van binnen. Het echte keukengevoel kan hiermee buiten worden ervaren. Dat betekent dat naast de Da Vinci Top ook andere apparatuur kan worden ingebouwd die u buiten in de keuken zou willen hebben. Naast de koelkast is dus ook een combinatie-oven, een steamer of zelfs een wijnkoeler mogelijk. De modules zijn voorzien van zwenkwielen, zodat de keuken toch makkelijk verplaatsbaar blijft. Met bijpassende plinten zijn deze overigens weer 'onzichtbaar' te maken.

Bijpassende keuken- en barbecueaccessoires zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, net als een cadeaubon van Boretti waarmee verrast kan worden. De Outdoor Kitchens worden (bijna allemaal) compleet met afdekhoes, een Italiaans Boretti kookboek, en twee jaar garantie aan huis geleverd. Buen appetito!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist