Big green egg

Meester onder de barbecues

In het voorjaar of de zomer is het altijd gezellig om met de familie te genieten in de tuin of op het balkon van een lekker stukje gemarineerd vlees van de Big green egg. De Big green egg is er in verschillende maten en is tegenwoordig niet meer weg te denken in de tuin.

Het is inmiddels uitgegroeid tot de meester onder de barbecues en het is niet voor niets de nummer 1 barbecue bij top chefs en sterrenchefs. De Big green egg is niet alleen een simpele barbecue maar kan grillen, koken, stoven en bakken. Alles is mogelijk met deze duizendpoot. Het is zelfs mogelijk om brood te bakken. De Big green egg is het geheim van ontelbare culinaire gerechten.

De Big green egg modellen zijn standaard uitgevoerd met:
RVS luchtschuif, RVS grillrooster, weersbestendige temperatuurmeter, gietijzeren multifunctionele margrietschijf en een oersterke dubbele glazuurlaag voor een optimale bescherming tegen weer en wind.

Het groene ei van deze barbecue dient als hete luchtoven waardoor uw vlees op de barbecue lekker mals en gaar wordt. De Big green egg barbecue is er in vijf verschillende formaten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist