Barbecook

Snelle barbecues


De tuin is tegenwoordig meer dan alleen een plek waar bomen, struiken en planten groeien en bloeien. Het is een echte buitenkamer en vooral in de (zonnige) zomermaanden brengen we er menig uurtje door. Buitenleven en koken is anno 2009 heel normaal geworden. De echte liefhebbers gebruiken een houtskoolbarbecue. Er is dit barbecueseizoen goed nieuws: het aanmaken van de barbecue wordt niet alleen eenvoudiger, maar ook stukken sneller. Bij gewone barbecues duurt het zeker een half uur voordat het feest kan beginnen, maar met de QuickStart barbecues van barbecook kunnen vlees en andere gerechten binnen 15 minuten op de grill!

Gemakkelijk & veilig

Dit zorgt tevens voor extra stabiliteit, as wordt gedoofd en de houtskool wordt direct geblust mocht de barbecue toch omvallen.
 

Noviteit

Barbecook heeft diverse modellen voor vier tot tien personen, verkrijgbaar in een roestvrijstalen of geëmailleerde uitvoering. Dit jaar breidt barbecook de collectie QuickStart barbecues uit met de Collosea. Deze houtskoolbarbecue is geschikt voor maar liefst twaalf personen. Laat de zomer maar beginnen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist