Barbecook tafelgrills

Amica


In de wintermaanden gezellig binnen barbecueën? Dat kan vanaf heden! De Belgische fabrikant Barbecook introduceert de tafelbarbecue Amica voor binnen én buiten. Iedereen grilt zelf zijn eten thuis op tafel met het authentieke vuur van de Amica. Zo geniet ook de gastheer of -vrouw voortaan mee, aan tafel, van het smakelijke eten én het prettige gezelschap.

Bamboe

De nieuwe Amica barbecue zet u gewoon op tafel, net als een gourmet-stel. De barbecue werkt met Cook Chips die door hun unieke samenstelling van geperst bamboehout ervoor zorgen dat er tijdens het grillen wel de unieke barbecue-smaak maar geen rookhinder ontstaat. Zorg wel dat de ruimte goed geventileerd wordt (raampje open). Staat er gemarineerd of vetrijk vlees op het menu? Gebruik dan de meegeleverde grillplaat.

Ook buiten

Met de Amica tafelgrill lanceert Barbecook een nieuwe vorm van partycooking voor binnen én buiten. De Amica werkt op speciaal door Barbecook ontwikkelde Cook Chips. De Cook Chips maak je aan met behulp van een speciale brandpasta. Tijdens het grillen kun je ofwel het grillrooster ofwel de grillplaat gebruiken. Extra voordeel: geen rookoverlast voor de omwonenden, zoals bij grillen op houtskool.

Cadeautip
De nieuwe tafelgrill van Barbecook is een bijzonder smaakvol cadeau voor de feestdagen, waarin culinair veel te beleven valt. Leuk om te krijgen, leuk om te geven! De Amica is o.a. verkrijgbaar bij tuincentra en wordt geleverd inclusief een siliconen onderlegger, grillrooster, grillplaat, 4 grilltangen en een ideeënboekje vol inspirerende gerechten.


Kijk voor meer informatie op: www.barbecook.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist