Barbecook gasbarbecue Brahma

Grillen, stomen, roken en koken

Koken in de tuin heeft de laatste jaren sterk aan populariteit gewonnen. Het bouwen van een complete buitenkeuken is voor veel mensen echter niet haalbaar. Daarom wordt vaak, heel ongezellig, uitgeweken naar de keuken in huis. Dankzij de nieuwe Brahma van de Belgische producent barbecook hoeft dat niet meer. Barbecook ontwikkelde een innovatieve gasbarbecue waar je zowel op kan grillen, stomen, roken als koken.

Aromaschaaltjes
De serie gasbarbecues van de Belgische producent barbecook wordt in 2010 uitgebreid met de Brahma 4.0. Net als de andere Brahma-modellen is de nieuwe gasbarbecue uitgerust met het unieke Aromaz-systeem. Door middel van speciale aromaschaaltjes onder het rooster voeg je (naar eigen voorkeur) smaak toe. Je krijgt die typische rooksmaak door gebruik te maken van speciale houtsnippers. Wil je een gestoomde maaltijd? Vul dan de aromaschaaltjes met water, wijn of bier. De gasbarbecues van barbecook zijn voorzien van extra krachtige branders. Zelfs met open deksel krijg je een perfect bakresultaat (uniek!). De nieuwe Brahma 4.0 (en de 5.2) is tevens voorzien van een zijbrander. Dat is bijvoorbeeld handig voor het bereiden van satésaus of het koken van pasta voor bij de barbecuemaaltijd.

Barbecuetip: Voeg aan het water in de aromaschaaltjes rozemarijn of tijm uit eigen tuin toe voor een kruidige smaak!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist