Barbecook driepoot

Koken op kampvuur

Goed nieuws voor de liefhebbers van het echte buitenleven! Met de nieuwe driepoot van de Belgische barbecuespecialist Barbecook beleef je het authentieke kampvuurgevoel en kun je tegelijk barbecueën. Met een ketting hang je een barbecuepan, braadrooster of sudderpot aan de driepoot. De grote barbecuepan (met een doorsnee van 60 cm) is bijvoorbeeld ideaal voor pizzahapjes en groenten terwijl je met het braadrooster (doorsnee 60 cm) gewoon kunt barbecueën. Stoofpotjes kun je met de sudderpot (0,7 en 3 liter) ook boven het knapperend kampvuur bereiden. De afstand tot het vuur bepaal je eenvoudig met de handige katrol boven aan de driepoot.

De driepoot van Barbecook is compact op te bergen en eenvoudig mee te nemen naar de camping of op te zetten in de tuin. Er is een model van 140 cm hoog en één van 166 cm hoog.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist