Barbecook Dome

Het dak kan er op

Het dak kan erop en eraf! De Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert dit voorjaar de Dome voor QuickStart houtskoolbarbecues. De Dome reflecteert de warmte van het houtskoolvuur en zorgt zo voor nog betere grillresultaten. Bovendien kun je meer variëren qua gerechten.

Hittereflector
De Dome bevestig je eenvoudig op de QuickStart houtskoolbarbecues van barbecook. Doordat het ‘dak’ de hitte reflecteert kun je bijvoorbeeld nu ook een volledige kip, pizza of toast bereiden op de barbecue. Kip gaart rondom en de kaas op je pizza smelt. De hittereflector zorgt voor gelijkmatige garing en in tegenstelling tot een gewoon deksel, houd je dankzij de half open Dome zicht op de vorderingen van de gerechten. En… je blijft bovendien genieten van de gezelligheid van het houtskoolvuur.

Kip en pizza
Voor het bereiden van een volledige kip of een pizza heeft barbecook een handige kiphouder en pizzaplaat beschikbaar. Vul de kiphouder met een smaak naar keuze (bijvoorbeeld wijn, kruiden of bier) en plaats de kip op de houder. Door het stoomeffect van binnenuit creëer je heerlijk mals vlees en de Dome zorgt voor een krokant korstje aan de buitenkant. Het vet wordt opgevangen in de schaal. De pizzaplaat leg je eerst op de barbecue en vervolgens leg je de pizza op de gloeiende plaat. Zo krijg je een heerlijk krokante pizzabodem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist