Barbecook buitenkeukens

plancha Ninho

De plancha is zeer populair in Zuid-Europa. Het is een bakplaat boven gasbranders en de Belgische barbecuespecialist barbecook introduceert deze zomerhit nu ook in Nederland. Op de plancha Ninho bereid je eenvoudig zowel ontbijt, lunch, diner als tussendoortjes. In no-time is de plancha klaar voor gebruik en schoonmaken na afloop gaat haast net zo snel. Het buitenleven krijgt een boost met de nieuwe plancha.

Stop
Uniek bij de plancha van barbecook is de stop. Daarmee maak je de bakplaat volledig dicht en kun je koken met vocht (bijvoorbeeld bouillon of wijn) en lekkere sausjes bereiden. Bijkomend voordeel is dat je de plancha Ninho na gebruik heel eenvoudig kunt schoonmaken: doe de stop in de plaat, water op de nog warme bakplaat en de kookresten gaan er heel gemakkelijk af.

Accessoires
Barbecook introduceert tevens een uitgebreid aanbod accessoires voor de plancha. Voor het omdraaien van grote stukken vlees of vis gebruik je spatels en voor de wat delicatere ingrediënten als scampi’s gebruik je pincetten. Met de stolp zorg je voor snellere garing of kun je koken met stoom. De speciale verstuiver is ideaal voor bijvoorbeeld olie, water of azijn. Het reinigen van de bakplaat gaat eenvoudig met de bamboeborstel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist