barbecook barbecues

Stoken, roken & koken

Met de komst van de zomer zijn er ook de haast onvermijdelijke barbecuekriebels! Houtskool- en gasbarbecues zijn in Nederland de meest gebruikte barbecues. De Belgische producent barbecook biedt echter ook alternatieven om buiten te koken. Met bijvoorbeeld een rookoven, zwenkgrill of vuurschaal kun je ook smakelijke gerechten bereiden. Het is net even anders maar wel zeer sfeervol.

Rookoven
Het roken van eten is één van de zuiverste kooktechnieken die bestaat. Je hebt geen vet of olie nodig en je krijgt een heerlijke rooksmaak. Gerookt eten kun je bovendien langer bewaren en is de volgende dagen ook nog smakelijk. De rookoven van barbecook is ideaal! Je kunt namelijk op eenvoudige wijze vlees, vis en zelfs kazen koud of warm roken. De rookoven heeft een groot gebruiksgemak doordat het is uitgerust met een ingebouwde thermometer, stevige ophanghaken en praktische zijdeurtjes. 

Kampvuur
Marsmallow roosteren boven een kampvuur wordt in Nederland ook steeds populairder maar met de zwenkgrill van barbecook kun je zelfs complete gerechten bereiden. Je plaatst de driepoot boven het kampvuur en het barbecueën kan beginnen. In de barbecuepan bereid je eenvoudig pizza, paella of groentemixen; soepen, stoofpotjes of glühwein bereid je in de sudderpot. Op het rooster behaal je de heerlijkste grillresultaten. De hoogte van rooster, barbecuepan of sudderpot is eenvoudig aan te passen met de bijgeleverde kettingen.

Vuurschaal
Zelfs op de mooiste zomerdagen kan het 's avonds toch wat fris aanvoelen. Ideaal is dan de vuurschaal Trendy om er warmpjes bij te zitten. Met enkele houtblokken in de schaal geniet je al snel van een gezellig knapperend vuur. De Trendy vuurschaal is bovendien uitgerust met een grillrooster en dus tegelijkertijd te gebruiken als barbecue.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist