barbecook barbecues

QuickStart black & wgite

Voor het nieuwe barbecueseizoen introduceert de Belgische fabrikant barbecook trendy zwarte en witte barbecues. Deze stijlvolle barbecues zijn niet alleen een opvallende verschijning, ze zijn ook snel op te starten. Binnen een kwartiertje gloeien de kolen en kan het barbecuefestijn beginnen.

QuickStart
De nieuwe QuickStart barbecues Black & White zijn trendy eyecatchers en ideaal om in een mum van tijd de heerlijkste gerechten te bereiden. Deze houtskoolbarbecues zijn namelijk in een kwartiertje klaar om te grillen zonder dat je gebruik hoeft te maken van aanmaakblokjes of spiritus. QuickStart barbecues steek je aan met enkele krantenvellen die je tot een soort fakkel of trechter rolt. Stop deze in de koker van de QuickStart en vul de schaal met houtskool. Steek vervolgens de 'fakkel' beneden aan en de barbecue is snel klaar om te grillen. Behalve snel zijn QuickStart barbecues ook veilig: voor je start giet je water in de voet van de barbecue. Zo staat de barbecue extra stabiel tijdens het grillen. Bij het onverhoopt omvallen van de barbecue wordt de houtskool door het water uit de voet meteen geblust.

Tafelbarbecue
Een barbecue op de terrastafel? Met de tafelbarbecue Amica kan dit. De Amica werkt met zogenaamde Cook Chips die door hun unieke samenstelling van geperst bamboehout ervoor zorgen dat er tijdens het grillen wel de unieke barbecuesmaak, maar geen rookhinder ontstaat. Barbecook introduceert dit voorjaar naast de zwarte Amica ook een witte Amica.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist