barbecook banika

gezond grillen in de tuin


In de nazomer zijn er vaak genoeg dagen waarop het prettig is om buiten te zijn en het uitstekend barbecueweer is. De Belgische barbecueproducent barbecook introduceert in Nederland de Banika. Het is een barbecue met elektrisch spit. Ideaal om kip aan het spit te bereiden, maar ook geschikt voor bijvoorbeeld vis, wild, gevogelte en groenten.

Heerlijk resultaat
De Banika is een barbecue met elektrisch spit met deksel. Daardoor hoef je niet voortdurend bij de barbecue te blijven en kun je ook bij minder goed weer lekker grillen. Door het elektrische spit draaien de gerechten regelmatig rond en krijgt het vlees (rondom) een krokant korstje terwijl het van binnen heerlijk sappig blijft. Ook vis, gevogelte en groenten kunnen uitstekend bereid worden met de bijgeleverd grillmand van de Banika. De ingebouwde thermometer zorgt ervoor dat je de temperatuur op elk moment kunt controleren. De beste temperatuur om te grillen ligt rond de 150 graden Celsius.

Gezond
Uniek bij de Banika is dat de warmtebron zich niet onder het grillrooster (horizontaal) bevindt maar er achter (verticaal). De verticale vuurkorf kun je naar wens vullen met houtskool, hout of een combinatie van beide. Door het unieke ontwerp van de Banika is er nooit rechtstreeks contact tussen het vuur en je gerechten en dat is wel zo gezond. Een schaal vangt het vet op en koelt het meteen af. Achteraf kan de schaal gewoon in de vaatwasser.

Extraatje
De Banika kan behalve als barbecue ook als terrasverwarmer worden gebruikt. Brandende houtblokken in de vuurkorf zorgen voor gezellige, behaaglijke warmte als het buiten wat frisjes begint te worden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist