Verschillende soorten deurbeslag

voor verschillende types interieur

Het deurbeslag wordt wel eens vergeten, maar het is een belangrijk detail in een huis. Het kan de finishing touch zijn die jouw woning echt af maakt. Er zijn enorm veel keuzes: van strak tot sierlijk, van hout tot metaal. Ben je net verhuist of heb je net verbouwd? Wij helpen jou graag met het maken van de juist keuzen. Want voor ieder interieur en elke woonstijl is er een passend deurbeslag.

Populair deurbeslag

De trend van het moment zijn zwarte deurkrukken! Deze deurkrukken kunnen een elegante of juist stoere look aan jouw deur geven. De kleur zwart kan een mooi contrast zijn tegenover een witte deur. Wanneer je een strak interieur heb, passen rechte strakke deurklinken perfect bij jouw huis. 

Heb je juist een grove houten natuurlijke look? Dan past een zwart ronde deurkruk, met een natuurlijk element goed bij jouw deur. Ook wanneer je een zwarte deur hebt, oogt zwart erg stijlvol. De keuze is aan jou of je mat of glimmend zwart mooi vind. Daarbij is zwart goed te combineren met andere kleuren van je interieur. Hierdoor wordt je woning één mooi geheel!

Probeer verschillende kleuren en vormen

Naast zwart zijn er natuurlijk ook andere mooie kleuren. Ga bijvoorbeeld voor een strakke en tijdloze uitstraling met een zilveren deurklink. Heb je een chic interieur met bijvoorbeeld marmer? Dan is goud een passende kleur voor jou. Afhankelijk van je interieur kan bruin of wit ook een mooie optie zijn. Daarnaast kan er ook gecombineerd worden met verschillende materialen. Denk bijvoorbeeld aan een deurklink met metaal met hout.

Naast deurklinken zijn er ook andere opties van deurbeslag. Deurgrepen zijn een mooi alternatief hiervan! Ook deze zijn er in verschillende stijlen en maten. Kies houten deurgrepen voor een robuuste natuurlijke look of kies juist een van metaal voor een strakke uitstraling. Daarbij kan er ook gespeeld worden met de lengte van de deurgreep. Ga je voor een smalle deurgreep of voor een deurgreep over de complete lengte. Ieder heeft zijn eigen voorkeur, dus de keuze is aan jou!

Daarnaast zijn deurknoppen een veel voorkomende keuze van deurbeslag. Door de ronde vorm geeft een compleet ander aanzien dan andere vormen. Met een deurknop geef je jouw woning een klassieke sfeer. Toch zijn er ook deurknoppen die in een modern interieur niet misstaan. Ook bij deze vorm van deurbeslag is er een ruime keuze in kleuren en vormen. Kortom, voor ieder wat wils!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist