Mi Satori deurbeslag

Dual

De Nederlandse interieurarchitect Thomas Nieuweboer heeft voor Mi Satori een lijn gebouwbeslag ontwikkeld in het licht van de jaren 50. Eenvoudige, strakke vormgeving en rijke materialen komen samen in de Dutch Design collectie: Dual.De ontwerpen van Thomas Nieuweboer worden gekenmerkt door zijn nuchtere kijk gecombineerd met een verlangen naar eeuwigheidswaarde. Als geen ander weet Thomas de kwaliteiten van vroegere ontwerpen te combineren met hedendaagse materialen zonder daarbij concessies te doen aan functionaliteit.

Na de Tweede Wereldoorlog is er een drang om het leven weer te gaan leven. Het is een tijd van vrijheid en openheid. In de architectuur veranderen de traditionele waarden. Er is een wens naar eenvoud en lichtheid en dit wordt doorgevoerd in het interieur. Deze 50’er jaren vormen het uitgangspunt van de Dual.

Historisch gezien heeft Thomas Nieuweboer zich laten inspireren door architect Richard Neutra die als eerste traditionele bouw combineerde met gebruikmaking van nieuwe, strakke materialen. In het ontwerp van de Dual is dit zichtbaar. Alle producten zijn vervaardigd van messing en ebbenhout. De vorm is helder: strak, functioneel, verfijnd, het ebbenhout mooi verzonken. De passie voor het vakmanschap is voelbaar. En dankzij het uitgangspunt van functionaliteit zijn de deurkrukken gebruiksvriendelijk.

Met de Dutch Design collectie Dual is het mogelijk gebouwbeslag in het gehele huis door te voeren. Voor binnen is de Dual verkrijgbaar in glans- en matnikkel. Voor buiten zijn er de finishes chroom en matnikkel PVD. Met een bedrieglijk eenvoudige vormgeving en rijke materialen is de Dual collectie de perfecte oplossing voor jaren 50 woningen.

Kijk voor meer informatie op https://www.mi-satori.com.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Hang- en sluitwerk?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist