Loewe bild 4 OLED

Ga op in de actie

Met de bild 4 OLED biedt kwaliteitsfabrikant Loewe zijn klanten vlotte toegang tot de allernieuwste televisietechnologie. De bild 4 OLED is Loewe's 'one box'-tv, alles wat u nodig hebt, gewoon uitpakken en aanzetten om van een geweldige tv-ervaring te genieten. Het pakket bevat een ultradun beeldscherm (4,9 millimeter), ingebouwde soundbar met 80
watt voor een levendige geluidsprestatie, en een prachtige strakke draaibare zwarte metalen tafelvoet. De eenvoudige, intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening maakt het geheel compleet. Verkrijgbaar vanaf augustus 2017.

De bild 4 OLED is verbluffend. Televisie krijgt een heel nieuwe dimensie met explosieve kleuren en hoge contrastniveaus voor levendige, natuurlijke beelden, zelfs in snelle actiescènes. Wilt u de spanning van een voetbalwedstrijd direct van de zijlijn ervaren? Of een misdaadthriller in volledige duisternis bekijken en toch alle details opmerken? OLED brengt u van de voorste rij tot midden in de actie. "De bild 4 OLED is een belangrijk product van Loewe's portefeuille en zijn gemakkelijke installatie en bediening zullen zeker ook technisch minder onderlegde kijkers inspireren. Hij biedt het perfecte trio van beeld- en geluidsprestaties met eenvoudige bediening. Design van topniveau voor ultiem home entertainment", aldus Renie Danneels, CEO van Loewe Opta Benelux.

Oled-technologie: een nieuwe tv-dimensie.
Met een dikte van amper 4,9 millimeter zijn de oled-schermen van de nieuwste generatie dunner dan de meeste smartphones. In tegenstelling tot lcd's hebben oled-schermen geen achtergrondverlichting nodig. Elke pixel licht individueel op, dus als de pixels uitgeschakeld zijn, is het resultaat een intens en puur zwart. Door het absolute zwart zien de kleuren er  schitterender uit dan ooit, en met hogere contrastniveaus worden zelfs de kleinste nuances van nachtscènes buitengewoon natuurlijk en gedetailleerd weergegeven. Met een reactietijd van minder dan een microseconde is er geen bewegingsvertraging. Hierdoor ontstaan soepele, natuurlijke, levensechte bewegingen, zelfs bij
sportprogramma's met snelle actie. Oled belooft een ongelooflijke kijkervaring, zelfs vanuit brede kijkhoeken, bijna alsof u uit een raam kijkt, puur televisieplezier gecombineerd met hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid. Met HDR-technologie (High Dynamic Range), inclusief HDR10, HLG en Dolby Vision™, genereert de bild 4 beelden die schitterender zijn dan ooit, met een weergaloze diepte en een verbluffend kleurenspectrum, voor een nog authentiekere weergave.

Design
De pianozwarte soundbar, bekleed met bijpassende akoestische stof, en de minimalistische zwarte metalen tafelvoet, zijn geïnspireerd door het extreem donkere oled-zwart. Het ultradunne scherm, geaccentueerd door het fijn contrasterend grafietgrijs frame en het Loewe-oog, heeft een elegante en lichte uitstraling. Dit alles maakt deel uit van de bild 4.55 oled-set, inclusief tafelvoet en ingebouwde soundbar. Eenvoudig in te stellen en makkelijk te bedienen.

Geluid
De krachtige stereo soundbar van 80 watt met een gesloten basreflexbox zorgt voor warme lage frequenties en een heerlijk volumineus geluid. Dankzij de ingebouwde 5.1 audiodecoder is het uitzonderlijk eenvoudig om extra audiocomponenten toe te voegen voor dramatischere en krachtigere soundtracks. Sluit de bild 4 OLED tv gewoon aan op de klang 1 subwoofer en een paar klang 1 luidsprekers voor een 3.1 geluidsconcept. Voeg nog een klang 1 subwoofer en een tweede paar klang 1 luidsprekers toe om op te schalen tot
een 5.2 geluidssysteem voor goed gebalanceerd, vol surroundgeluid. U kunt muziek van uw smartphone afspelen op het tv-audiosysteem via geïntegreerde bluetooth en natuurlijk ook draadloos genieten van het levendige genuanceerde tv-geluid met behulp van bluetoothhoofdtelefoons.

Kenmerken
Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Duidelijk gestructureerd en aangenaam in gebruik. U kunt uw favoriete tv-zenders, opnames, apps of andere externe bronnen eenvoudig opslaan op de personaliseerbare startpagina. Het toestel beschikt ook over nuttige functies die u helpen bij het gebruik van live-tv, inclusief een tijdlijn die het precieze kijkmoment in het programma weergeeft. Via TIDAL krijgt u toegang tot meer dan 40 miljoen liedjes. Met de apps die vooraf op uw toestel zijn geïnstalleerd, kunt u films en tv-series zoeken in online
videotheken zoals Amazon Video, Maxdome of BBC iPlayer. De populairste internetvideo's vindt u op YouTube. Opnemen, uw favoriete films selecteren met behulp van de programmagids: de duidelijk gestructureerde Loewe-app, die u op uw smartphone of tablet kunt downloaden, zal uw leven vast en zeker vergemakkelijken - met alle mogelijkheden van uw Loewe tv binnen handbereik.

Loewe Dual Channel-technologie
Neem een programma op terwijl u naar een ander programma kijkt. Gemakkelijker kan niet. Sluit een externe harde schijf, bijvoorbeeld de Loewe DR+ Feature Disk, aan op de USB-poort en begin met de opname. U kunt het kijken zelfs kort onderbreken. Druk gewoon op de pauzeknop en kijk dan verder vanaf waar u gebleven was.

Kijk voor meer informatie op https://www.loewe.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist